de Buyer B Bois tools perforert stekespade 35 cm
Kupong
Kommer snart
Nettsortiment

de Buyer

B Bois tools perforert stekespade 35 cm

  • Laget for å vare - motstår rust og flekker for langvarig bruk
  • Lett å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Bevarer naturlige smaker, ingen smaksoverføring

249,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

B Bois Perforerte stekespade tilbyr et vintage-inspirert utseende med moderne funksjonalitet. Designet for å tåle høye temperaturer, kan du stole på den perforerte bladet for å renne av overflødig væske og oppnå perfekt fuktighet mens du tilbereder kjøtt, grønnsaker, fisk og mer. Det naturlige bøkehandtaket gir et behagelig grep som er kjølig å ta på. Denne elegante spatelen vil henge vakkert sammen med din B Bois-samling. De Buyer er en anerkjent fransk produsent av kjøkkenutstyr med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1830. Grunnlagt i landsbyen Le Val-d'Ajol i Vosges-avdelingen, har selskapet etablert seg som en pålitelig leverandør av høykvalitetsprodukter for matlaging. Med et imponerende utvalg på omtrent 3 000 ulike produkter, tilbyr De Buyer et bredt spekter av kjøkkenredskaper, inkludert kokekar laget av stål, rustfritt stål, kobber og non-stick aluminium. I tillegg til dette omfatter deres sortiment mandolin-slicers, silikonformer, bakeutstyr og mye mer. Dette gjenspeiler selskapets engasjement for å imøtekomme ulike behov innen matlaging og baking. En betydelig milepæl i De Buyers historie fant sted den 23. juni 2016, da de kjøpte Marlux, en anerkjent produsent av pepper-, salt- og krydderkverner i Frankrike. Dette strategiske trekket bidro til å styrke deres posisjon i markedet og diversifisere deres produkttilbud. De Buyers produkter er særlig rettet mot profesjonelle kokker og dedikerte gourmetforbrukere som verdsetter kvalitet og pålitelighet i sitt kjøkkenutstyr. Med et rykte for å levere produkter av høyeste standard fortsetter De Buyer å være en foretrukket leverandør for de som setter pris på eksepsjonell utførelse og funksjonalitet i sitt kulinariske utstyr.
Produktdetaljer
SKU:
126747
EAN:
3011242701065
Artikkelnummer:
60230762
Merke:
de Buyer
Serie:
B Bois Tools
Kategori:
Stekespader
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Bredde:
8 cm
Lengde:
35 cm
Vekt:
117 g
Garanti:
1
Design og materiale
Farge:
Grå
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, bøk
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.