Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Joseph Joseph Duo organizer 44x26,5x5 cm grå/rød
Joseph Joseph Duo organizer 44x26,5x5 cm grå/rød
Joseph Joseph Duo organizer 44x26,5x5 cm grå/rød
Joseph Joseph Duo organizer 44x26,5x5 cm grå/rød

Joseph Joseph

Duo organizer 44x26,5x5 cm grå/rød

  • Bli organisert med denne praktiske lagringsløsningen
  • Utformet med fokus på kvalitet og verdi
  • Gjør hverdagen på kjøkkenet enklere

299,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

Organiser skuffene dine med denne praktiske skuffeinnsatsen, med 7 bokser i 3 ulike størrelser (som vist på bildet) til diverse kjøkkenredskaper. Rommene festes sammen ved et klikk-system, og du velger selv hvordan de skal være oppsatt. Sett gjerne flere sett sammen for en skreddersydd oppbevaring i skuffen.

Mål: (oppsett på bildet)
Lengde: 43,9cm
Bredde: 26,5cm
Høyde: 5cm

Joseph Joseph ble etablert i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph. Spesialisering på moderne kjøkkenredskaper er deres hovedfokus - gjør hverdagen på kjøkkenet enklere. De er nå internasjonalt anerkjent for å produsere noen av de mest teknisk innovative kjøkkenproduktene med fokus på intelligent design. Selskapet er kåret til tiårets mest trendy leverandør av kjøkkenutstyr.
Produktdetaljer
EAN:
5028420003543
Artikkelnummer:
46202499
Merke:
Joseph Joseph
Serie:
Duo
Kategori:
Bestikkoppbevaring

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Bredde:
26.5 cm
Lengde:
44 cm
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Grå/Rød
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
PP plast
Merkevaren

Joseph Joseph ble etablert i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph. Spesialisering på moderne kjøkkenredskaper er hovedfokuset, og de er nå internasjonalt anerkjent for å produsere noen av de mest tekniske innovative kjøkkenproduktene med fokus på design.

Se flere produkter fra Joseph Joseph

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.