Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Victorinox Storage knivmappe stor grå
Victorinox Storage knivmappe stor grå
Kupong
Nettsortiment

Victorinox

Storage knivmappe stor grå

  • Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon
  • Knivmappe sammenrullbar i mørk grå kunstmateriale
  • Victorinox er et gammelt kvalitetsmerke på kniver fra Sveits

2 069,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Victorinox knivmappe sammenrullbar i mørk grå kunstmateriale. Knivmappen leveres uten kniver/redskaper og måler 56 x 48 cm åpen. Sammenrullet lengde :48 cm. Knivmappen har plass til 8-10 kniver/redskaper. Victorinox er et gammelt kvalitetsmerke på kniver fra Sveits.Det begynte med de verdensberømte Swiss Army Knives og produserte etterhvert kniver både til profesjonellt bruk og til hobby kokker.Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon.I de senere år også produserer de i tillegg andre produkter som klokker, reiseartikler og dufter.
Produktdetaljer
EAN:
7611160052278
Artikkelnummer:
46200838
Merke:
Victorinox
Serie:
Storage
Kategori:
Bestikkoppbevaring

Spesifikasjoner
Høyde:
48 cm
Bredde:
15 cm
Lengde:
6 cm
Vekt:
300 g
Design og materiale
Farge:
Grå
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
PP plast/silikon

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Victorinox har siden 1891 forsynt verden med kvalitetskniver. Det begynte med de verdensberømte, røde "Swiss Army Knives", og utviklet seg videre med produksjon av kokkekniver for profesjonelle kokker og vanlige "hobbykokker".

Se flere produkter fra Victorinox

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.