Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-33%
Modern House Marble krydderoppbevaring 20 cl hvit
Modern House Marble krydderoppbevaring 20 cl hvit
Modern House Marble krydderoppbevaring 20 cl hvit
Kupong

Modern House

Marble krydderoppbevaring 20 cl hvit

Modern House's Marble krydderoppbevaring i hvit er den perfekte oppbevaringsløsningen for krydderels... les mer

Førpris 299,-

199,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 31.12.2023

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Modern House's Marble krydderoppbevaring i hvit er den perfekte oppbevaringsløsningen for krydderelskere som ønsker å organisere og holde krydderet friskt og lett tilgjengelig. Denne oppbevaringsboksen er laget av høykvalitetsmarmor og har en elegant og tidløs design som passer perfekt inn i ethvert moderne kjøkken.

Oppbevaringsboksen har en praktisk og funksjonell design med et solid lokk som holder krydderet beskyttet mot lys og luft. Lokket er enkelt å åpne og lukke, slik at du raskt og enkelt kan få tilgang til krydderet ditt.

Denne oppbevaringsboksen kommer også med en skje laget av bambus som gjør det enkelt å måle opp riktig mengde krydder når du lager mat.

Marble krydderoppbevaring er ikke bare en praktisk oppbevaringsløsning, men også et elegant tillegg til kjøkkenet ditt. Boksen er enkel å rengjøre og kan enkelt tørkes av med en fuktig klut. Denne oppbevaringsboksen er perfekt for de som ønsker å organisere kjøkkenet!
Produktdetaljer
EAN:
7070549129244
Artikkelnummer:
60200952
Merke:
Modern House
Serie:
Marble
Kategori:
Oppbevaringsbokser

Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Marmor

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Måltidet er en sanseopplevelse, men det er også tilberedningen. Modern House er et etablert merkenavn og totalleverandør med alt du trenger til ditt funksjonelle kjøkken. Modern House legger stor vekt på moderne design og utsøkt finish i alle produktgrupper.

Se flere produkter fra Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.