Hopp til hovedinnholdet
Zwilling Fresh & Save vakuum form rektangulær 2,8L
Zwilling Fresh & Save vakuum form rektangulær 2,8L
Zwilling Fresh & Save vakuum form rektangulær 2,8L
Zwilling Fresh & Save vakuum form rektangulær 2,8L
Nettsortiment

Zwilling

Fresh & Save vakuum form rektangulær 2,8L

  • Maten holder seg fersk opptil 5 ganger lenger
  • Laget av slitesterkt borosilikatglass
  • Kan brukes til grateng og serveres direkte på bordet

419,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Fresh & Save vakuumformen, den ultimate løsningen for forlenget holdbarhet og bevaring av matens friskhet. Med denne vakuumformen kan du oppbevare maten din opptil 5 ganger lenger sammenlignet med ikke-vakuumpakket mat. Ikke bare vil smaken og næringsstoffene bevares, men du vil også redusere matsvinn.

Bruk vakuumboksene ved å fylle dem med ønsket mat, lukk lokket, plasser Zwillings Fresh & Save-pumpen (kjøpes separat: art.nr. 1002498) på ventilen og trykk på dyseknappen for å suge ut luften. Dette tar bare sekunder og du får mat som smaker nylaget selv etter flere dager.

Fresh & Save vakuumformen er laget av slitesterkt borosilikatglass som sikrer langvarig bruk. Denne formen er rektangulær med en kapasitet på 2,8 liter og har en lavere høyde som gjør den ideell for gratenger og andre matretter. Du kan til og med bruke den som en serveringsform rett ved bordet.

Om du ønsker å varme opp maten din, kan vakuumformen brukes i mikrobølgeovn med lokket uten vakuum. Du kan også bruke den i ovnen på opp til +280°C uten lokk. Dette gjør at du enkelt kan tilberede og varme opp maten uten å måtte bytte beholder.

Vakuumformen er ikke bare allsidig når det kommer til oppvarming av mat, men den er også perfekt for oppbevaring i kjøleskapet eller fryseren. Takket være vakuumet, unngår du fryseforbrenning og kan trygt oppbevare maten i temperaturer så lave som -20°C og så høye som +280°C.

Fresh & Save vakuumformen er enkel å rengjøre. Den kan vaskes i maskin i den øverste kurven eller for hånd. Håndvask anbefales for optimal holdbarhet.

Uansett om du er en matlagingsentusiast eller bare ønsker å forlenge holdbarheten til matvarene dine, er Fresh & Save vakuumformen et must-have produkt. Med sin holdbare borosilikatglasskonstruksjon, allsidighet og evne til å bevare matens friskhet, vil denne vakuumformen bli en uunnværlig del av ditt kjøkken. Ikke gå glipp av muligheten til å redusere matsvinn og holde maten din frisk lengre. Bestill din Fresh & Save vakuumform i dag!
Produktdetaljer
SKU:
135641
EAN:
4009839523854
Artikkelnummer:
1007718
Merke:
Zwilling
Serie:
Fresh & Save
Kategori:
Oppbevaringsbokser
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
9,7 cm
Bredde:
20 cm
Lengde:
29,9 cm
Vekt:
1,875 kg
Kapasitet volum:
280 cl
Design og materiale
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Borosilcate Glass/ABS plast & silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Kan fryses:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
180°C
Vedlikehold:
Kan vaskes i maskin i den øverste kurven, eller for hånd

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.