Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Foreldreløse barn

Foreldreløse barn

Vi støtter Good Hope Village og deres viktige arbeid for å hjelpe foreldreløse barn i Kenya.

Good Hope ble grunnlagt av Trine og Bjørnar Heimstad i 1989. Fra begynnelsen har visjonen alltid vært å hjelpe foreldreløse barn som ingen andre vil ta seg av. Det startet med et leid hus i området Umoja i Nairobi i Kenya. I dette huset bodde det 12 barn hvor en voksen hadde ansvar for disse. Ettersom årene gikk vokste behovet og et fire etasjes hus i samme området ble bygd. Her var det nå plass til 55 barn.

Flere år senere blir det ved hjelp av investorer kjøpt et landområdet på 45 mål. Området som på Swahili heter «Corner Baridi» som betyr «det kalde hjørnet», ligger 35 kilometer utenfor Nairobi sentrum. Her ble det bygd et nytt hjem til ungene, en skole og en flerbrukshall.

I dag bor det totalt 93 barn på Good Hope, mens barne- og ungdomsskolen har 215 elever. I tillegg til de barna som bor på hjemmet, hjelper også Good Hope ungdommene som har flyttet ut og fortsetter på kostskole forskjellige steder i Kenya. 37 ungdommer har flyttet ut fra barnehjemmet og fortsatt på videregående skole etter oppholdet deres på Good Hope.

I løpet av disse årene har:
Over 50 studenter fått betalt studiene ved universiteter
Over 1000 studenter ved videregående skoler har fått skoleavgiftene betalt av Good Hope
Over 1000 barn i grunnskolen har fått uniformer fra Good Hope

Les mer om Good Hope Village og deres arbeid på goodhopevillage.com

 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.