Hopp til hovedinnholdet

Tilbords Foundation

Alt overskudd fra posesalg i våre butikker går til Tilbords Foundation. I 2020 tildelte stiftelsen 930 000,- til veldedige formål.

 

Tilbords Foundation har miljøsatsing som definert område, spesielt til forurensningsproblematikk knyttet til bruk og gjenbruk av plast, samt fremtidige alternativer til plast. Derfor går overskudd fra posesalg i våre butikker til Tilbords Foundation, og dette overskuddet vil bli benyttet i miljøsatsingen til stiftelsen.

I 2020 tildelte stiftelsen 430.000,- til Naturvernforbundet og deres arbeid for å ta vare på naturen og å redusere plastforsøplingen.

 

Stiftelsen har også som formål å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper. De som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn i vanskeligstilte deler av verden.

I 2020 tildelte stiftelsen 500.000,- til Good Hope Village for deres arbeid for å hjelpe foreldreløse barn i Kenya.

 

Tilbords Foundation ble opprettet i 2016, og kun 2,2% av stiftelsens inntekter går til administrative kostnader. Resten av inntektene går til gode formål.

 

 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.