Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Eva Solo Fugleshelter fuglehus 13 cm
Eva Solo Fugleshelter fuglehus 13 cm
Kupong
Nettsortiment

Eva Solo

Fugleshelter fuglehus 13 cm

  • Skjem bort fuglene i hagen din
  • Følg fuglelivet tett på
  • Tåler all slags vær

399,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Gi fuglene en håndsrekning på begynnelsen av våren. Heng Fugleshelter opp i hagen og gi småfuglene ly og mulighet for å bygge reir. Bunnen er av flettet siv, som er et godt utgangspunkt for reirbygging. Et praktisk snoroppheng gjør det raskt og enkelt å henge opp og ta ned. Fugleshelter er enkelt å holde rent og tåler all slags vær. Spurver, meiser og andre småfugler kan dermed også søke ly i den om vinteren.

Diameter 13 cm.
Produktdetaljer
EAN:
5706631186544
Artikkelnummer:
571018
Merke:
Eva Solo
Serie:
N/A
Kategori:
Fuglematere

Design og materiale
Farge:
Hvit
Farge spesifikasjon:
Hvit/natur
Materiale:
Porselen

Lignende produkter

Merkevaren

Eva Solo overfører eksklusiv dansk design til dagligdagse bruksgjenstander til boligen. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Eva Solo har et bredt utvalg av redskaper til boligen som gjør at du kan omgi deg med god design over alt i hjemmet.

Se flere produkter fra Eva Solo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.