Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Eva Solo FireSpot grill
Eva Solo FireSpot grill
Eva Solo FireSpot grill
Eva Solo FireSpot grill
Eva Solo FireSpot grill
Nettsortiment

Eva Solo

FireSpot grill

  • Høy og skulpturell grill i cortenstål med integrert vindskjerming
  • Kan både brukes som grill med den medfølgende grillristen og som utendørs ildsted i hagen eller på terrassen på kjølige sommerkvelder
  • Vær og vind vil etter hvert gi ildstedet en fin patina, som bare gjør det finere

11 499,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Beskrivelse

FireSpot grill fra Eva Solo.

Den dekorative FireSpot-grillen i cortenstål fra Eva Solo, har mange bruksområder og vil raskt bli familiens nye samlingspunkt på terrassen. Tenn opp i grillen og tilbered lekker grillmat på den medfølgende grillristen. Grillristen i rustfritt stål er utstyrt med praktiske håndtak, og høyden kan justeres etter behov. Rustfritt stål oppnår høy varme og gir perfekte grillstriper. Integrert avskjerming beskytter flammene mot vinden. Grillen er laget av cortenstål.

Det skulpturelle og rustikke uttrykket gjør FireSpot-grillen til et pent innslag på terrassen, også når den ikke er i bruk. FireSpot-grillen tåler å stå ute året rundt. Vær og vind vil med tiden gi grillen en karakteristisk patina som bare gjør den finere. Rusten smitter ikke av som annen rust, men små flekker eller avrenning kan forekomme.

Lett å vedlikeholde. Vaskes med vann og en myk børste ved behov. Grillristen og bunnristen er laget av rustfritt stål. Begge tåler oppvaskmaskin og kan rengjøres med grillbørste.
Produktdetaljer
EAN:
5706631224284
Artikkelnummer:
571145
Merke:
Eva Solo
Serie:
N/A
Kategori:
Ildsted

Spesifikasjoner
Høyde:
89 cm
Bredde:
43 cm
Lengde:
37.5 cm
Vekt:
18.5 kg
Design og materiale
Designer:
Tools Design
Farge:
Brun
Farge spesifikasjon:
Rust
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Cortenstål, Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Grillen er laget i cortenstål og er enkel å vedlikeholde. Vask ved behov med vann og myk børste. Grillrist og bunnrist er laget av rustfritt stål. Begge tåler oppvaskmaskin og kan rengjøres med en grillbørste.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Eva Solo overfører eksklusiv dansk design til dagligdagse bruksgjenstander til boligen. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Eva Solo har et bredt utvalg av redskaper til boligen som gjør at du kan omgi deg med god design over alt i hjemmet.

Se flere produkter fra Eva Solo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.