Aida RAW bestikksett 48 deler gull
Aida RAW bestikksett 48 deler gull
Nettsortiment

Aida

RAW bestikksett 48 deler gull

  • Tåler maskinvask
  • Rått og enkelt uttrykk
  • Rustfritt stål

2 899,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Aida RAW bestikksett i gull med 48 deler vil bringe en strålende eleganse til spisebordet ditt. Den gyldne fargen gir en sofistikert og luksuriøs følelse, som vil imponere både deg og dine gjester.

Med 48 deler har du alt du trenger for å dekke bordet til 12 personer – perfekt for spesielle anledninger! Bestikket er laget i rustfritt stål og kan vaskes i oppvaskmaskin.

RAW-serien fra Aida er designet i samarbeid med den danske skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller. Serien er skapt med allsidighet i tankene, slik at den kan passe både hverdagslige middager og festlige feiringer. Uansett om stilen din er klassisk eller moderne, vil dette bestikksettet være et elegant og tidløst innslag på spisebordet.
Produktdetaljer
EAN:
5709554155048
Artikkelnummer:
15504
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Bestikksett
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
7,2 cm
Bredde:
25,5 cm
Lengde:
36 cm
Vekt:
3,112 kg
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Gull
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Maks 50°C
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.