Hopp til hovedinnholdet
Royal Copenhagen Hvit Riflet krus 38 cl 2 stk
Royal Copenhagen Hvit Riflet krus 38 cl 2 stk
Kupong
Nettsortiment

Royal Copenhagen

Hvit Riflet krus 38 cl 2 stk

  • Laget av porselen av høyeste kvalitet
  • Ideelt hverdagsservise for det moderne hjem
  • 2 års bruddgaranti

569,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Royal Copenhagen, et ledende navn siden 1775, har en dyp respekt for sin egen historie og det ypperste av håndverk. Med en evne til fornying og innovasjon, er Royal Copenhagen en høyt respektert merkevare, kanskje best i sin klasse. Dansk design og kvalitet på sitt beste, det er stoltheten til vårt kjære naboland.

Hvit Riflet er en moderne klassiker som forteller historien om kongelig porselen og håndverk i en minimalistisk og moderne stil. Servisets renhet og enkle design gjør det ideelt som hverdagsservise i et moderne hjem der man ikke går på kompromiss med kvaliteten. Det er ren, elegant enkelhet.

Produktegenskaper:
- Antall: 2 stk
- Volum: 38 cl per krus

Royal Copenhagen Hvit Riflet krus 2 stk på 38 cl er et praktisk og stilig tillegg til enhver borddekking. Med sin moderne design og høye kvalitet, er disse krusene ideelle for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.
Produktdetaljer
SKU:
63587
EAN:
5705140709404
Artikkelnummer:
1016918
Merke:
Royal Copenhagen
Serie:
Hvit Riflet
Kategori:
Krus

Spesifikasjoner
Bruddgaranti:
For å gi deg trygghet når du bruker ditt nye Royal Copenhagen-porselen, tilbyr vi en bruddgaranti. Vår bruddgaranti gir deg rett til å motta et nytt, tilsvarende produkt uten omkostninger. For å være dekket av bruddgarantien må du registrere ditt nye porselen på https://www.royalcopenhagen.com/breakage-warranty senest 90 dager fra kjøpsdatoen.
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.