0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Sabor

Sabor Gryte rød 4 l

Art.nr: 9146017

1 199,-

Klikk & hent

  • Tilbords Solsiden7 stk
  • Tilbords Orkanger6 stk
  • Tilbords Geilo6 stk
  • Tilbords Jekta5 stk
  • Tilbords Down Town5 stk
  • Tilbords Mandal5 stk
  • Tilbords Amanda5 stk
  • Tilbords Gjøvik5 stk
  • Tilbords Mo i Rana4 stk
  • Tilbords Stord4 stk
  • Tilbords Sartor4 stk
  • Tilbords Åkrehamn4 stk
  • Tilbords Mosjøen4 stk
  • Tilbords Magneten3 stk
  • Tilbords Bø3 stk
  • Tilbords Madla3 stk
  • Tilbords City Nord3 stk
  • Tilbords Farmandstredet3 stk
  • Tilbords Herbarium3 stk
  • Tilbords City Syd3 stk
  • Tilbords Narvik3 stk
  • Tilbords Maxi Sandnes3 stk
  • Tilbords Lillehammer3 stk
  • Tilbords Gol2 stk
  • Tilbords Lillemarkens2 stk
  • Tilbords Oasen Fyllingsdalen2 stk
  • Tilbords Sørlandssenteret2 stk
  • Tilbords Lietorvet2 stk
  • Tilbords Jærhagen2 stk
  • Tilbords Kvadrat Nord2 stk
  • Tilbords Oppdal2 stk
  • Tilbords Melbu2 stk
  • Tilbords M442 stk
  • Tilbords Jessheim2 stk
  • Tilbords Bremnes2 stk
  • Tilbords Kilden Stavanger2 stk
  • Tilbords Østfoldhallen2 stk
  • Tilbords Cc Stadion, Hamar1 stk
  • Tilbords Lagunen1 stk
  • Tilbords Galleriet1 stk
  • Tilbords Førde1 stk
  • Tilbords Hvaltorvet1 stk
  • Tilbords Sirkus1 stk
  • Tilbords City Lade1 stk
  • Tilbords Sortland1 stk
  • Tilbords Moasyd1 stk
  • Tilbords Åsane1 stk
  • Tilbords Strandtorget1 stk
  • Tilbords Alta0 stk
  • Tilbords Bergen Storsenter0 stk
  • Tilbords Fauske0 stk
  • Tilbords Horisont Åsane0 stk
  • Tilbords Kolvereid0 stk
  • Tilbords Rosendal0 stk
  • Tilbords Sunndal0 stk
  • Tilbords Årnes0 stk
Klikk & Hent

Med sin robusthet og høye kvalitet kan gryten vare i flere generasjoner. Gryten har en unik evne til å holde på varmen. Den distribuerer varmen jevnt og holder godt på den. Som regel trenger man bare å bruke halvparten så mye varme på platen som man vanligvis gjør. De er ideelle til å lage mat som krever høy og jevn temperatur, og som skal langtidssteke - eller koke. Av den grunn egner seg godt til blant annet gryteretter og steker. Steken brunes litt i panne, før den stekes i ovnen i støpejernsgryten. En het trend, er å lage såkalt "noknead-bread"- også kalt grytebrød. Det eneste du trenger å gjøre er å steke den eltefrie deigen i støpejerngryten i ovnen - og vips, så har du det mest delikate brødet du har sett og smakt på lenge.

Vi anbefaler å bruke tre-, plast- eller silikonredskaper. Det er viktig at gryten vaskes for hånd etter at den er avkjølt.

Tåler opptil 260 grader i ovn.

Tilbake