Dekk et feststemt nyttårsbord med pomp og prakt

Alle setter pris på litt pomp og prakt til nyttårsfeiringen, så her gir vi deg tips til hvordan du kan dekke et feststemt bord til nyttårsfeiringen!

 

 

 

 

 

Velg ut en fargepalett på 2-3 farger som harmonerer med hverandre når det kommer til valg at pynt, blomster, servietter osv. Detaljer i gull, sølv eller glitter vektlegger feststemningen og gir et sofistikert uttrykk. Her har jeg valgt svart og gull, og hint av grønt som jeg synes passer godt til nyttår. Bordet har flere fine blikkfang som kan sette i gang samtalen, og det er pynt som er enkelt å flytte unna ved servering av mat.

 

 

Mørk duk og tekstilservietter gir en lun og sofistikert følelse sammen med gulldetaljer og kontrast i hvit. Granbar og gullstrå kjøpte jeg på en lokal blomsterbutikk, men ta deg gjerne en tur ut å plukk med noe fra naturen inn til dekkingen. Det gir liv til bordet uten at det blir forstyrrende.

Jeg falt for disse lekre krystallysestakene som er skulpturelle og gir en nydelig glød til det mørke. Sammen med lysestakene bruker jeg koselige elgfigurer og trefigurer i glass som minner om is-skulptur, sammen gir de et spennende og noe utradisjonelt uttrykk.

 

 

Håper dere får en fantastisk nyttårsfeiring!

 

Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.