Hopp til hovedinnholdet

Interiørstylistens favoritter fra vår kundeavis

Nina jobber som interiørstylist og deler inspirasjon fra eget hjem på Instagram. Her har hun plukket ut sine favorittprodukter fra vår nye kundeavis.

 

 

Nina Eik Hetland jobber som interiørstylist og deler interiørinspirasjon fra eget hjem på Instagram under navnet @happy_habitat. «Jeg har alltid vært fascinert av det estetiske og har en brennende interesse for interiør, design og skaperglede».

 

Knabstrup-vasen
Lekker vase med en klassisk utforming som passer til alle anledninger. Med en tilfeldig sammensatt bukett i, blir denne et vakkert blikkfang på bordet.

 

Stelton Emma termokanne
Ikke bare har den et lekkert design med håndtak i tre, men den holder godt på varmen! Utrolig fornøyd med kvaliteten på denne.

 

Raw Northern Green serviset
Jeg er ekstra glad i naturmaterialer og ting som er håndlaget. De fine produktene i Raw-serien er håndlaget, noe som gjør hvert produkt unikt. Fargen gjør seg utrolig godt på bordet!

 

Lyngby Porcelæn lyslykt/vase
Disse kan brukes som vase, lykt eller bare som dekor i seg selv. Jeg liker spesielt godt å ha lys i, da gir de en magisk stemning om kvelden.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.