Hopp til hovedinnholdet

Gaver som varer i generasjoner

De beste gavene er handlet med omtanke. Her har vi samlet noen tips til deg som ønsker å gi presanger som kan bli del av noens historie.

 

Det skal være enkelt å finne gaver hos Tilbords, både til venner, familie eller andre du ønsker å gi en oppmerksomhet. Våre nyheter og klassiske favoritter er produkter som er laget for å brukes – og som kan gi nytte og glede i mange år fremover.  

 

 

Til gode venner: Favoritter til festen!

Å samles med gode venner gir ny energi og minner for livet. Dekk et vakkert julebord, eller planlegg en større feiring i 2022. Krystallglassene Crispy Highball fra danske Frederik Bagger tilfører eleganse til enhver setting, og kler like godt iskaldt vann som en fargerik drink.

 

 

Har du en kreativ venn eller venninne? Sontell barsett gjør det mulig å lage vakre og smakfulle drinker med gullfarget målebeger, shaker, cocktailsil, barskje og mojitostamper. Skål for godt vennskap – og for fremtiden!

 

 

Til bestemor: Stjerneriflet nostalgi

Serien «Stjerneriflet Jul» fra Royal Copenhagen er allerede en klassiker. Det vakre benporselenet er utsmykket med historiske dekorasjoner som utstråler julemagi, og inspirasjonen er hentet fra en serie som ble produsert for første gang i 1895. Kanskje passer en vakker skål til bestemors småkaker?

 

 

Til mor og far: Design til hjemmet

Barn kjenner julegleden bedre enn noen, og selv om de er opptatt av egne juleønsker – setter mange også pris på å glede mor eller far. Den sjarmerende Kay Bojesen Ape er et designikon som passer like godt inn på barnerommet som i stuen – og han kan gjerne flyttes fra rom til rom gjennom årenes løp.

 

 

I vårkolleksjonen til Royal Copenhagen finner du yndige påskeegg i porselen med klassiske blomstermotiver. De pynter opp i hjemmet uansett årstid – julen inkludert!

 

 

Til kjæresten: Middag for to!

Veien til gode måltid blir mye hyggeligere med riktig utstyr på plass, og både matlagingen og det å spise sammen kan skape gylne øyeblikk for to. Håndlagde kokkekniver fra norske Brusletto, er en god assistent å ha i hende for alt som skal deles, kuttes og hakkes. Et Crafted skinnforkle sørger for mindre søl underveis, og tar seg også godt ut både på en hobbykokk og herremann!

 

 

Vil dere pynte opp bordet litt ekstra i julehøytiden? Da kan vakre porselenstallerkener fra serien «Stjerneriflet Jul» laget av danske Royal Copenhagen bidra til å sette den magiske stemningen.

 

 

Trenger du flere gaveideer? Besøk en av våre mange butikker, finn noe lekkert og nyttig blant flere enn 15 000 varer i nettbutikken, eller bla i vår nyeste kundeavis.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.