Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

 

Jeg har vært hos Tilbords og funnet mange fine gaver som jeg personlig hadde blitt kjempeglad for å få, gavetipsene mine er i alle prisklasser og både små og store ting. De har så mye fint!

Det viktigste for meg er at gavelisten skal bestå at ting jeg faktisk trenger, men også ting som jeg kjenner i magen at «åh, DET ønsker jeg meg virkelig». Den følelsen er bare den beste, og ihvertfall dersom nissen faktisk kommer!

 

 

Her er mine beste gavetips, her er det bare å la seg inspirere og kopiere:

Unik Brun 

Jeg er hodestups forelsket i disse glasskunstvasene fra Camilla Prytz, de hadde tatt seg ut hjemme hos meg!


Rocks Jubilee 

Alle damer ønsker seg en Halvor Bakke i hjemmet sitt, her har man både lykt og vase i ett!


Sabor Støpejern «Ashes of Roses» med kobberknott 

Jeg har faktisk ikke støpejern gryte, i denne kan jeg lage one pot gryter og til og med bake brød.


Marmor kjevle 

Altså hvor søt er ikke denne! Bakemarna ønsker seg!


MH bak stek server 

Dette er kakeform, serveringsbrett og kaketine alt i ett! Man steker kaken i formen, tar formen av og lar kaken bli stående på brettet, som også er underlag for kaketinen.


Knivblokk Andersen 

Jeg trenger ny knivbokk og jeg liker ting i tre som kan stå synlig på kjøkkenbenken.


Smeg brødrister Creme 

Retro brødrister, et ikon blant kjøkkenredskaper som kan stå som et smykke på kjøkkenbenken. Jeg elsker fargen!


Tramotina skjærefjøl 

Jeg elsker store fjøler! Denne har perfekt farge, er i teak og kommer til å vare i mange år. Og så er den like perfekt til servering av pizza som et supernice tapasbrett. Nå er jo charcuterie board det hotteste man kan servere.


Les Artistes Mattermos 

Bred termos til suppe, pølser eller annen varm mat man kan ta med på tur.


Tacosett 

Det gamle tacosettet mitt har blitt ødelagt, dette ønsker jeg meg som erstatter. Det finnes også i hvitt, men jeg syns det så veldig fancy ut i svart og så kan faktisk skålene brukes til frokostblanding ellers i uka.


Sandwich grill 

Det er noe vi bruker mye! Denne har én stor flate, da får man plass til mer enn bare brødskiver, f.eks så kan jeg varme pølsebrød eller lage omelett i den også. Gøy for unga, mammapoeng til a mor.


Tenderflame 

Halvor Bakke har designet denne STORE flotte utepeisen for Tenderflame! Jeg elsker lampene fordi de gir den magiske stemningen uten å måtte fyre med ved, og så kan den faktisk brukes innendørs også. -Uten at det lukter og soter!