Marnas gavetips

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått spørsmålet «hva ønsker du deg til jul?» og hvor mange ganger jeg har svart «jeg aner ikke». Men denne jula har jeg gjort noe med det, jeg har nemlig laget meg en ønskeliste, og den har jeg levert til venner og familie som ber om det. For det er ingenting mer hyggelig enn å få gaver man faktisk ønsker seg. Jo faktisk én ting; å kunne gi en gave til noen, som man vet han eller hun ønsker seg!

 

Jeg har vært hos Tilbords og funnet mange fine gaver som jeg personlig hadde blitt kjempeglad for å få, gavetipsene mine er i alle prisklasser og både små og store ting. De har så mye fint!

Det viktigste for meg er at gavelisten skal bestå at ting jeg faktisk trenger, men også ting som jeg kjenner i magen at «åh, DET ønsker jeg meg virkelig». Den følelsen er bare den beste, og ihvertfall dersom nissen faktisk kommer!

 

 

Her er mine beste gavetips, her er det bare å la seg inspirere og kopiere:

Unik Brun 

Jeg er hodestups forelsket i disse glasskunstvasene fra Camilla Prytz, de hadde tatt seg ut hjemme hos meg!


Rocks Jubilee 

Alle damer ønsker seg en Halvor Bakke i hjemmet sitt, her har man både lykt og vase i ett!


Sabor Støpejern «Ashes of Roses» med kobberknott 

Jeg har faktisk ikke støpejern gryte, i denne kan jeg lage one pot gryter og til og med bake brød.


Marmor kjevle 

Altså hvor søt er ikke denne! Bakemarna ønsker seg!


MH bak stek server 

Dette er kakeform, serveringsbrett og kaketine alt i ett! Man steker kaken i formen, tar formen av og lar kaken bli stående på brettet, som også er underlag for kaketinen.


Knivblokk Andersen 

Jeg trenger ny knivbokk og jeg liker ting i tre som kan stå synlig på kjøkkenbenken.


Smeg brødrister Creme 

Retro brødrister, et ikon blant kjøkkenredskaper som kan stå som et smykke på kjøkkenbenken. Jeg elsker fargen!


Tramotina skjærefjøl 

Jeg elsker store fjøler! Denne har perfekt farge, er i teak og kommer til å vare i mange år. Og så er den like perfekt til servering av pizza som et supernice tapasbrett. Nå er jo charcuterie board det hotteste man kan servere.


Les Artistes Mattermos 

Bred termos til suppe, pølser eller annen varm mat man kan ta med på tur.


Tacosett 

Det gamle tacosettet mitt har blitt ødelagt, dette ønsker jeg meg som erstatter. Det finnes også i hvitt, men jeg syns det så veldig fancy ut i svart og så kan faktisk skålene brukes til frokostblanding ellers i uka.


Sandwich grill 

Det er noe vi bruker mye! Denne har én stor flate, da får man plass til mer enn bare brødskiver, f.eks så kan jeg varme pølsebrød eller lage omelett i den også. Gøy for unga, mammapoeng til a mor.


Tenderflame 

Halvor Bakke har designet denne STORE flotte utepeisen for Tenderflame! Jeg elsker lampene fordi de gir den magiske stemningen uten å måtte fyre med ved, og så kan den faktisk brukes innendørs også. -Uten at det lukter og soter!

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.