Lær å brette servietter som imponerer

Lar du deg fascinere av pent brettede servietter? Spesielt uvanlige varianter, som ser tricky ut å få til? Nå kan du bli den som imponerer gjestene med serviettbrettingen – på en enkel måte. Vi viser deg hvordan.

 

Hvor mange ganger har du vel ikke funnet deg selv stående som en statue ved bordet, fjern i blikket og med en stor serviettbunke i hånda. «Hvordan i all verden skal jeg brette serviettene?» For så å gå for det samme, gamle.

Men i dåp, konfirmasjon, bryllup og andre store feiringer, vil vi jo gjerne at servietten skal understreke uttrykket. Være med på å samle alle elementene i en helhet. Derfor må du gå bort fra de tynnslitte gjengangerne og heller overraske gjestene – med en lekkert brettet serviett.

Vi har gjort det lett for deg å finne oppskriftene på enkel serviettbretting som ser avansert ut, hever øyenbryn og gir hundrevis av vertinnepoeng.

 

Se videoene som lærer deg fancy serviettbretting, steg for steg.

 

Vanlig Diamant

 

Dobbel Diamant

 

Enkel Bestikklomme

 

Fransk Fold

 

Lotusblomst

 

Menykortholder

 

Pyramide

 

Rosenknopp

 

 

Hos oss finner du et flott utvalg servietter til enhver anledning!

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.