Skap vinterhygge i november med julepynten din

Førjulstiden 2020 blir nok litt annerledes enn det vi er vant til, så vi vil gjøre det litt ekstra koselig på hjemmebane. Derfor har vi i samarbeid med Camillapihl.no Magazine tatt frem litt av julepynten og skapt litt ekstra hygge.

 

 

Bruk julepynten din på grener i et vakkert vinterstilleben

De vakre Hammershøi vasene fra Kähler bruker vi året rundt, og nå fylles de med ulike grener for en vinterlig look. Vi liker å mikse vasene i ulike størrelser og fargetoner, og bruker de ofte til å lage små stilleben på bord. Her har vi tatt frem litt av Karen Blixen julepynten vår fra Rosendahl og hengt opp i grenene. De er superfine å bruke når man vil snike inn litt av den gode julestemningen allerede nå. De gjør seg også superfint på dørkranser og lignende, hvis det er noe du pleier å lage før jul!

 

 

Julelys

Rosendahl sin Karen Blixen serie har også kommet med nydelige lyslykter, og vi liker å kombinere de sølvfargede og gullfargede. Og du, de er like fine til kubbelys som til telys! Disse er også fine å bruke som et alternativ til adventsstake, sett sammen 4 stykk i de fargene og høydene du ønsker.

 

Bilder og tekst: Camillapihl.no Magazine

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.