Hopp til hovedinnholdet
Eva Trio Multi Mosaic sautépanne 24 cm slip-let
Eva Trio Multi Mosaic sautépanne 24 cm slip-let
Eva Trio Multi Mosaic sautépanne 24 cm slip-let
Nettsortiment

Eva Trio

Multi Mosaic sautépanne 24 cm slip-let

  • Velegnet til bruk med alle varmekilder, også induksjon
  • Pannens overflate har et unikt mosaikkmønster
  • Stekepannen tåler også en tur i ovnen på opptil 400 °C

1 899,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Denne sautépannen 24 cm er designet for både hverdagsbruk og mer tidkrevende retter. Den avanserte keramiske overflaten har et unikt mosaikkmønster med rustfritt stål på toppen og Slip-Let®-belegg i bunnen, noe som gir eksepsjonell slitestyrke og gjør at pannen tåler bruk av metallredskaper.

Belegget sørger for mindre behov for stekefett, gir maten en jevn stekeskorpe og gjør rengjøringen enkel. Den solide trelagskonstruksjonen fordeler varmen jevnt og effektivt, slik at maten stekes optimalt.

Pannen tåler temperaturer opptil 400 °C i ovn, er kompatibel med alle varmekilder inkludert induksjon, og kan stables for praktisk oppbevaring. Rengjøring er enkelt – den tåler oppvaskmaskin og kan rengjøres med stålskrubb for ekstra holdbarhet.
Produktdetaljer
SKU:
161256
EAN:
5706631228442
Artikkelnummer:
246624
Merke:
Eva Trio
Serie:
Multi Mosaic
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
16 cm
Bredde:
25,5 cm
Lengde:
49,8 cm
Diameter:
24 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Aluminium
Material spesifikasjon:
Aluminium/Keramisk Slip-Let®-belegg/Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
400°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.