Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

OBH Nordica

Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølv

  • XL-kapasitet på 4,2 l – perfekt til seks porsjoner
  • Med grillfunksjon for perfekt resultat og lekker «stripete» grillflate
  • Avgir svært lite lukt og matos ved tilberedingen

1 737,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Vil du overraske familien med en ekstra god og sunn middag, men har dårlig tid? Da er Airfryer Easy Fry & Grill Classic+ 2-i-1 sølvfarget fra OBH Nordica, akkurat det du trenger. En air fryer sirkulerer varmluft i høy hastighet, noe som gir perfekt stekeskorpe på maten. Alt blir sprøstekt på utsiden og mørt på innsiden, som særlig er en fordel når du tilbereder kylling. Den raske og varme luftstrømmen gjør det mulig å tilberede maten med 99 prosent mindre fett*. Smaken og følelsen er en kombinasjon av grillet og frityrstekt, men tilberedt med svært lite eller helt uten olje.

Airfryer passer for deg som er helsebevisst og vil servere god mat som alle liker. En annen fordel er at air fryeren avgir svært lite lukt og matos når maten tilberedes. Air fryeren er perfekt å bruke i en stressende hverdag, og er uslåelig når du har invitert venner og vil by på noe ordentlig godt.

Denne air fryeren har XL-kapasitet, som gjør det mulig å tilberede opptil seks porsjoner. Du velger selv en temperatur på opptil 200 grader, og dermed kan du tilberede alt fra sprø pommes frites, kylling og kjøtt til skalldyr, halloumi og grønnsaker med perfekt resultat. Varmen fordeles jevnt, og dermed blir all maten like sprø.

Når du har tilberedt et perfekt måltid kan du enkelt lagre innstillinger for tid og temperatur, slik at du kan bruke dem igjen neste gang. Easy Fry & Grill Classic + har mange smarte funksjoner som gjør matlagingen enklere. Den har en 60 minutters timer med et høyt og tydelig signal, som varsler når maten er klar.

Flere deler er avtagbare og kan vaskes i oppvaskmaskin. Denne air fryeren har dessuten grillfunksjon, og et praktisk grilltilbehør følger med. Så mye bedre enn en vanlig ovn – ingen forvarming, raskere tilberedning og bedre resultat (tilbereder pommes frites 49 ganger raskere enn i stekeovnen). Spar opptil 65 % energi Med Easy Fry fra OBH Nordica sammenliknet med en tradisjonell stekeovn, energiklasse A. Test utført i 2022 med frosne pommes frites.


*700 g fersk pommes frites tilberedt med 8 ml olje, sammenlignet med tilberedning i tradisjonell frityrgryte med 2 l olje
**Ekstern test utført med 700 g frossen pommes frites, sammenlignet med en vanlig stekeovn
Produktdetaljer
SKU:
581881
EAN:
3045380022195
Artikkelnummer:
AG501DS0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Easy Fry
Kategori:
Airfryer

Spesifikasjoner
Høyde:
37 cm
Bredde:
31,4 cm
Lengde:
39,8 cm
Vekt:
6,8 g
Kapasitet volum:
4,2L
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Aluminium

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.