Hopp til hovedinnholdet
Global Classic fileterings kniv G-41 21 cm stiv
Global Classic fileterings kniv G-41 21 cm stiv
Kupong
Nettsortiment

Global

Classic fileterings kniv G-41 21 cm stiv

  • En fileterings kniv med et stivt og relativt smalt blad
  • Modellen egner seg utmerket til filetering av fisk samt til fjerning av sener og fett fra kjøtt
  • Med fileterings kniv unngår du svinn

2 099,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

G-41 Classic fileterings kniv 21 cm stiv fra Global.
En fileterings kniv med et stivt og relativt smalt blad. Modellen egner seg utmerket til filetering av fisk samt til fjerning av sener og fett fra kjøtt. Med fileterings kniv unngår du svinn.

RENGJØRING
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.

UNDERLAG
Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.

SLITASJE
Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.

OPPBEVARING
Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.

VEDLIKEHOLD
For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.

Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.
Produktdetaljer
SKU:
24381
EAN:
4943691841445
Artikkelnummer:
G-41
Merke:
Global
Serie:
Classic
Kategori:
Filetkniv
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
21 cm
Vekt:
0,11 g
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Slipevinkel:
10-15°
Vedlikehold:
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.