Emile Henry Ultime ildfast form 22x14,5 cm creme
Emile Henry Ultime ildfast form 22x14,5 cm creme
Kupong
Nettsortiment

Emile Henry

Ultime ildfast form 22x14,5 cm creme

  • Varmen spres sakte og jevnt
  • Fin på kjøkkenbenk eller til servering

329,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Alle slags oppskrifter kan lages og serveres i denne lille ovnsformen, som for eksempel grateng. Laget av HR® (High Resistance) keramikk som sprer varmen jevnt gjennom hele tilberedningsprosessen og holder deretter maten varm når den er servert på bord, slik at du kan sette pris på innholdet helt til slutten av måltidet. Motstandsdyktig og solid, den kan brukes i ovnen, under grillen, eller til oppvarming eller tining i mikrobølgeovnen. Den lille størrelsen og den elegante formen gjør den individuelle retten Emile Henry attraktiv når den serveres på bordet, for en individuell grateng eller en siderett for 2. Laget i Frankrike, den er garantert i 10 år.Emile HenryDe keramiske ovnsformene fra Emile Henry kan brukes i ovnen for å bake eller for å dampkoke. Fungerer også på kjøkkenbenken for å holde maten varm før eller etter servering. Kan også oppbevares i kjøleskapet for å oppbevare rester eller holde maten kjølig før du steker det. Ovnsformen fra Emile Henry tåler opp til 270 C og - 20 COvnsform fra Emile Henry sprer varmen jevnt slik at maten kan tilberedes perfekt og naturlig helt til midten. Den kan tas dirkete fra fryseren og settes i varm ovn opp til 270 C eller på grillen. Emile Henry er et selskap som vokser mer og mer. Emile Henry er stolte av å bruke erfaring med Earth and Fire for å gjøre matlaging og baking enklere og mer behagelig for husholdninger over hele verden. Emelie Henry tror på de tidløse verdiene av god, hjemmelaget mat, tilberedt med kjærlighet og laget for å dele.
Produktdetaljer
SKU:
581067
EAN:
3289310296496
Artikkelnummer:
60200466
Merke:
Emile Henry
Serie:
Ultime
Kategori:
Ildfaste former
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
5,5 cm
Bredde:
14,5 cm
Lengde:
22 cm
Vekt:
660 g
Design og materiale
Farge:
Krem
Farge spesifikasjon:
Creme
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.