Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-68%
Joseph Joseph Avocadodeler hvit/grønn
Joseph Joseph Avocadodeler hvit/grønn
Lagertømming

Joseph Joseph

Avocadodeler hvit/grønn

  • Flott 3 i 1 avokadodeler
  • Praktisk gadget, en komplette avokado-forberedelsesverktøyet
  • Tåler oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

3 i 1 avokadodeler. Å tilberede en avokado er ofte vanskelig, rotete og i enkelte tilfeller farlig dersom en bruker en skarp kniv. Denne praktiske gadgeten er det komplette avokado-forberedelsesverktøyet; en kan åpne, ta ut stenen og grave ut skiver av avokado med samme redskap. Laget i stål og PP og TPR plast. Den er 18 cm lang og 6,5 cm bred. Rengjøres i oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
5028420201123
Artikkelnummer:
46181293
Merke:
Joseph Joseph
Serie:
N/A
Kategori:
Øvrige kjøkkenredskaper

Spesifikasjoner
Bredde:
6.5 cm
Lengde:
18 cm
Design og materiale
Farge:
Grønn
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Laget i stål og PP og TPR plast.
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Merkevaren

Joseph Joseph ble etablert i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph. Spesialisering på moderne kjøkkenredskaper er hovedfokuset, og de er nå internasjonalt anerkjent for å produsere noen av de mest tekniske innovative kjøkkenproduktene med fokus på design.

Se flere produkter fra Joseph Joseph

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.