Broste Copenhagen Adam fjøl 30x45 cm hvit
Broste Copenhagen Adam fjøl 30x45 cm hvit
Nettsortiment

Broste Copenhagen

Adam fjøl 30x45 cm hvit

  • Delikat fjøl i marmor
  • Like pen til bruk som til pynt
  • Kommer i flere farger og størrelser

675,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Lekkert skjærebrett, Adam 30x45 cm, i hvit marmor fra Broste Copenhagen. Det praktiske og dekorative skjærebrettet er like fint til servering, som dekor på kjøkkenbenken.Skjærebrettet rengjøres for hånd.Broste Copenhagen er et av Skandinavias ledende interiørmerker, basert i København og har sin opprinnelse tilbake til 1955. De har en lang tradisjon for å reise verden rundt for inspirasjon og materialer, slik skandinaver alltid har gjort.Broste Copenhagen er mer enn bare interiørdesign. Det er en livsstil som de er ivrige etter å dele med verden rundt seg. Derfor lager Broste Copenhagen produktene sine for å nå et bredt spekter av kunder, ikke bare de få. De har et dynamisk team som jobber kontinuerlig med å utvikle sortimentet med respekt for den fine balansen mellom den nordiske tradisjonen og tidens trender. Den originale følelsen av materialet og dets karakter forblir intakt – med skånsom behandling og fokus på høy kvalitet så vel som Broste Copenhagens velkjente nordiske signatur i det endelige designet.
Produktdetaljer
SKU:
608785
EAN:
5710688184545
Artikkelnummer:
70310630
Merke:
Broste Copenhagen
Serie:
Adam
Kategori:
Skjærebrett og fjøler

Spesifikasjoner
Høyde:
1 cm
Bredde:
30 cm
Lengde:
45 cm
Vekt:
4,44 kg
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Marmor

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.