Hopp til hovedinnholdet
de Buyer B Bois tools pastasleiv 33 cm
Nettsortiment

de Buyer

B Bois tools pastasleiv 33 cm

  • Laget for å vare - motstår rust og flekker for langvarig bruk
  • Bevarer naturlige smaker, ingen smaksoverføring
  • Tilfører moderne eleganse til ditt kjøkken

249,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Fullfør din B Bois-samling med den vakre B Bois Spaghettiøse. Som resten av samlingen er også denne slekken laget av solid, stenvasket rustfritt stål som er ment å tåle høye temperaturer. Det naturlige bøkehåndtaket har en bivoksfinish som er behagelig og kjølig å ta på. Med en gaffellignende stil kan du enkelt gripe og løfte spaghetti og pasta fra varme gryter og panner. Designet med et sentralt hull for porsjonering av tørr pasta. Dette elegante kjøkkenredskapet vil legge til stil på komfyren din og gjøre serveringsopplevelsen enda bedre. De Buyer er en anerkjent fransk produsent av kjøkkenutstyr med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1830. Grunnlagt i landsbyen Le Val-d'Ajol i Vosges-avdelingen, har selskapet etablert seg som en pålitelig leverandør av høykvalitetsprodukter for matlaging.

Med et imponerende utvalg på omtrent 3 000 ulike produkter, tilbyr De Buyer et bredt spekter av kjøkkenredskaper, inkludert kokekar laget av stål, rustfritt stål, kobber og non-stick aluminium. I tillegg til dette omfatter deres sortiment mandolin-slicers, silikonformer, bakeutstyr og mye mer. Dette gjenspeiler selskapets engasjement for å imøtekomme ulike behov innen matlaging og baking.

En betydelig milepæl i De Buyers historie fant sted den 23. juni 2016, da de kjøpte Marlux, en anerkjent produsent av pepper-, salt- og krydderkverner i Frankrike. Dette strategiske trekket bidro til å styrke deres posisjon i markedet og diversifisere deres produkttilbud.

De Buyers produkter er særlig rettet mot profesjonelle kokker og dedikerte gourmetforbrukere som verdsetter kvalitet og pålitelighet i sitt kjøkkenutstyr. Med et rykte for å levere produkter av høyeste standard fortsetter De Buyer å være en foretrukket leverandør for de som setter pris på eksepsjonell utførelse og funksjonalitet i sitt kulinariske utstyr.
Produktdetaljer
SKU:
126750
EAN:
3011242701096
Artikkelnummer:
60230770
Merke:
de Buyer
Serie:
B Bois Tools
Kategori:
Sleiver og øser
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Høyde:
7 cm
Bredde:
7 cm
Lengde:
33 cm
Vekt:
200 g
Garanti:
1
Design og materiale
Farge:
Grå
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, bøk
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Håndvask anbefales for lengre holdbarhet

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.