Hopp til hovedinnholdet
Eva Solo Firebox hagepeis
Eva Solo Firebox hagepeis
Eva Solo Firebox hagepeis
Eva Solo Firebox hagepeis
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Eva Solo

Firebox hagepeis

  • Lunt og koselig samlingspunkt
  • Leveres montert
  • Kan stå ute året rundt

7 030,-

Få på nettlager

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Gjør de lange, lyse sommerkveldene lengre og lunere med et koselig samlingspunkt. Takket være den enkle og stilrene designen tar hagepeisen nesten ikke plass. Vedholderen er integrert i peisen, slik at veden alltid er lett tilgjengelig, og den innebygde skorsteinen leder røyken ut på baksiden av peisen, slik at den ikke sjenerer. FireBox hagepeis er lett å vedlikeholde. Den kan ev. vaskes med vann. Den tåler å stå ute året rundt. Peisen leveres montert.
FireBox er laget av corten-stål. Stålet er av høy kvalitet og tåler vind og vær. Stålet har fått en behandling i produksjon som starter den naturlige overflatekorrosjonen.

Dette sikrer at produktet ikke gjennomtæres. Hagepeisen får naturlig en gylden rødbrun farge, og over tid blir denne rustfargen bare vakrere og vakrere. Den endres etter hvert som den blir utsatt for vind, vær og bruk, og får derfor også mer patina. Dette betyr også at variasjoner i farge- og overflatemønstre vil oppstå, og at dette kontinuerlig vil utvikle seg, spesielt med de høye temperatureffektene under bruk.

Det ytre rustlaget er svært motstandsdyktig og smitter ikke av på samme måte som annen rust. Det vil imidlertid forekomme mindre flekker eller avvask av rust.

Størrelse:
Høyde: 125 cm
Bredde: 43 cm
Dybde: 37.5 cm
Produktdetaljer
SKU:
124498
EAN:
5706631197588
Artikkelnummer:
571137
Merke:
Eva Solo
Kategori:
Ildsted

Spesifikasjoner
Høyde:
125,5 cm
Bredde:
37,5 cm
Lengde:
42,8 cm
Vekt:
52,7 kg
Design og materiale
Farge:
Brun
Farge spesifikasjon:
Rust

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.