Hopp til hovedinnholdet

Vårens nyheter fra Magnor!

ROCKS XO, DESIGN HALVOR BAKKE FOR MAGNOR GLASSVERK

ROCKS XO lykter

Bestselgerserien ROCKS er utvidet! ROCKS XO er tre elegante lykter med nydelig optisk lysspill i isklar og gyllen topas, formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Serien er stilren og gir en eksklusiv følelse. Funklende klare lykter med fantastisk lysspill er alltid lekkert og passer inn i alle interiører. Den varme topas-brune fargen assosieres med indre ro og trygghet, og er fargen man gjerne velger å omgi seg med. ROCKS XO passer perfekt hjemme, på hytta eller på kontoret, og er flotte å kombinere med eksisterende produkter i serien.

ROCKS XO lykter

XO er en kvalitetsbetegnelse, og Halvor Bakke har ønsket å fremheve det ekstra vakre lysspillet som den virvelformede optiske strukturen i glasset gir. Selve inspirasjonen til formene har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten, vakre steinformasjoner og morener fra istiden. Han så formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og tillot seg å leke med naturens egne former. Slik skapte han serien Rocks. Naturens vakre, ville og nakne former, ble til lekre lykter som like gjerne kan benyttes som vaser.

Halvor Bakke med ROCKS XO lykt

Halvor Bakke er anerkjent interiørdesigner og hele Norges interiørkonge som programleder i "Eventyrlig Oppussing". Han har designet interiør, møbler, fargekart, tapeter, sengetøy, kjøkken, bad og hytter. Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir oss ny inspirasjon. For Magnor Glassverk har han med stor suksess designet seriene Cap Classique, Cape, Lerk, Linen, Lux, Noir, Nostalgi, Pure, Rocks, Savanna, Skyline, Vera og Wood. Nå er han aktuell med nyheten; ROCKS XO. Halvor Bakke og hans interiørverden fortsetter å begeistre!

ROCKS XO telysholder

 

FLORYTALE COCKATOO, DESIGN FINN SCHJØLL & ANNA HANDELL FOR MAGNOR GLASSVERK

FLORYTALE COCKATOO servise fra Magnor

FLORYTALE COCKATOO er ny kopp og ny frokosttallerken i det vakre og eventyrlige kunstserviset FLORYTALE, designet av den svenske formgiveren/illustratøren Anna Handell og blomsterdekoratøren/tv-personligheten Finn Schjøll. FLORYTALE COCKATOO er kopp og asjett med vidunderlig akvarellmalt dekor med vakre eksotiske elementer som kakadue, pasjonsblomst, ananas og bregne. Her er glede, kunst og funksjonalitet forenet for å gi nydelige borddekninger og for å passe sammen med de eksisterende delene i serviset

Kopp og asjett fra serien FLORYTALE COCKATOO

Inspirasjonen er hentet fra naturens spennende og sammensatte verden som handler om naturens mystikk og frodig sameksistens. Med fargeprakt, deilige former, symmetri og mønster er naturen den selvfølgelige livskraften i selve Florytale-fortellingen. Anna Handell og Finn Schjøll kan dette med blomster, dekorer og interiør, og de har igjen latt fantasien løpe fritt. Resultatet er vakkert og fargerikt, og gjør FLORYTALE COCKATOO til noe helt eget med den vakre kakaduen. Dekoren innbyr til fantasifulle samtaler ved bordet og til å lage sin egen fortsettelse av eventyret. Inspirasjonen er hentet fra naturens spennende og sammensatte verden som handler om naturens mystikk og frodig sameksistens. Med fargeprakt, deilige former, symmetri og mønster er naturen den selvfølgelige livskraften i selve Florytale-fortellingen.

FLORYTALE COCKATOO servise

Anna Handell og Finn Schjøll kan dette med blomster, dekorer og interiør, og de har igjen latt fantasien løpe fritt. Resultatet er vakkert og fargerikt, og gjør FLORYTALE COCKATOO til noe helt eget med den vakre kakaduen. Dekoren innbyr til fantasifulle samtaler ved bordet og til å lage sin egen fortsettelse av eventyret.

Anna Handell og Finn Schjøll

ANNA HANDELL & FINN SCHJØLL er designerduoen som har lykkes med å kombinere sine ferdigheter til et eventyrlig og oppsiktsvekkende design. Anna Handell er en dyktig svensk illustratør, designer og kunstner, kjent for sine arbeider med mønster/motiver innen interiør (porselen/tekstil/tapet/kunst). Finn Schjøll er Norges mest kjente blomsterdekoratører og folkekjær tv-profil som har designet flere suksesser for Magnor. Både Annas og Finns inspirasjon er eventyrlig og kommer gjerne fra naturen med elementer som fugler, dyr, trær og blomster. For Magnor Glassverk er designerduoen nå aktuell med de lekre nye lekre delene FLORYTALE COCKATOO i kunstserviset FLORYTALE.

FLORYTALE COCKATOO tallerkener

 

ALBA FINE LINE ØLGLASS, DESIGN TERESA BERGERUD FOR MAGNOR GLASSVERK

Alba Fine Line ølglass

Alba-familien har fått enda et nytt glass! ALBA FINE LINE ØL er en videreføring av ALBA-serien, og har vært etterspurt i flere år. Endelig kan man nyte godt øl i disse riktige, klassiske og vakre ølglassene. Glasset er designet for øl, helt perfekt i størrelse og form, men kan også benyttes til mineralvann, drinker og vann. Glasset er laget både for livets store feiringer og hverdagens små gylne øyeblikk. ALBA ØL er tiltenkt de som ønsker eksklusive, klassiske og bærekraftige glass som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig”. ALBA er formgitt av produktdesigner Teresa Bergerud, og ble lansert i 2012. Inspirasjonen er hentet fra gamle glass og håndslepne dekorer. Hvert år har glassene vært vist i TV2-serien HVER GANG VI MØTES. Serien er svært populær og elsket, og er en av Magnor mest solgte glass. Felles for glassene i ALBA er de myke kurvene og gode størrelsene, samtidig som de er robuste og gode å holde. Den skinnende håndslipte dekoren gir et fint lysspill på bordet.

Alba Fine Line ølglass fra Magnor

ALBA er håndlaget, munnblåst og håndslipt av yrkesstolte glassblåsere, og finnes nå i ti ulikestørrelser; hvitvin, rødvin, champagne, champagneskål, øl, dram, vann, whisky, longdrink og cognac. Glassene finnes også i en klassisk krysslipt dekor, da heter de ALBA ANTIQUE.

Designer Teresa Bergerud

Teresa Bergerud er ansatt som produktdesigner for Studio Magnor med Cand.mag i produktdesign fra Høgskolen i Akershus. Hun lar seg gjerne inspirere av 50-60-tallsdesign og den tids formgivning, men fascineres også av gamle produksjonsteknikker og bruker mye tid i glasshytta sammen med glassblåserne. For Magnor Glassverk har hun designet vin-og barserien ALBA og figurene HUSNISSE for Studio Magnor. Nå er hun aktuell med nyheten ALBA FINE LINE ØL. Teresa Bergerud er den aktuelle designeren vi vil se flere nyheter fra!

Glass fra Alba Fine Line serien fra Magnor

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.