Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill airfryer 5,2L coal grey
OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill airfryer 5,2L coal grey
OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill airfryer 5,2L coal grey
Kupong
Kommer snart
Nettsortiment

OBH Nordica

Dual Easy Fry & Grill airfryer 5,2L coal grey

  • To separate tilberedningsskuffer
  • Extra Crisp-teknologi
  • Spar tid og energi

3 349,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Med Dual Easy Fry & Grill fra OBH Nordica får du en kraftig airfryer med stor kapasitet, designet for å gjøre matlagingen enkel for hele familien. De to separate skuffene gjør det mulig å tilberede et komplett hjemmelaget måltid på en gang. Den ekstra store skuffen, med en kapasitet på 5,2 liter, har en formstøpt grillrist som er ideell for grilling. Den andre skuffen, med en kapasitet på 3,1 liter, har en vanlig rist for andre matvarer.

Dual Easy Fry & Grill tilbyr ikke bare airfryer-teknologi og grillfunksjon, men også åtte forhåndsinnstilte programmer for kylling, grønnsaker, fisk, kjøtt og pommes frites. Med Extra Crisp-teknologien kan du nyte gylne og ekstra sprø pommes frites hjemme. I tillegg kan du bake, steke, og varme allerede tilberedt mat, med mulighet for å justere temperaturen mellom 40 og 200 °C. Timerfunksjonen lar deg til og med tørke mat i opptil 10 timer.

Ved bruk av Dual Easy Fry & Grill reduseres energiforbruket med opptil 65 % og steketiden med opptil 40 % sammenlignet med tradisjonelle ovner, basert på tester med frosne pommes frites i 2023.

Etter matlagingen kan det løse tilbehøret enkelt rengjøres. De to skuffene samt grillristen og den vanlige risten tåler oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen til en lek.

Ved kjøp av Dual Easy Fry & Grill følger det med en innebygd og formstøpt grillrist til den store skuffen, samt en vanlig rist til den lille skuffen. Instruksjoner for oppstart og bruksanvisning er også inkludert.
Produktdetaljer
SKU:
613435
EAN:
3045380024717
Artikkelnummer:
AG905BS0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Easy Fry
Kategori:
Airfryer
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
31 cm
Bredde:
33 cm
Lengde:
40 cm
Vekt:
7,8 kg
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Coal grey
Belegg spesifikasjon:
Slippbelegg
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.