Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Easy Fry 3-i-1 steam+ svart
OBH Nordica Easy Fry 3-i-1 steam+ svart
OBH Nordica Easy Fry 3-i-1 steam+ svart
OBH Nordica Easy Fry 3-i-1 steam+ svart
OBH Nordica Easy Fry 3-i-1 steam+ svart
OBH Nordica Easy Fry 3-i-1 steam+ svart
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

OBH Nordica

Easy Fry 3-i-1 steam+ svart

  • Alle de smarte funksjonene i én maskin
  • XL-kapasitet på 6,5L – perfekt til åtte porsjoner
  • Praktisk berøringsskjerm med syv programmer

2 110,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Den ultimate air fryeren, med stor kapasitet og flere funksjoner for best resultat. Denne air fryeren forenkler hverdagen din og gjør deg til en helt på kjøkkenet. Du kommer til å lage sunnere og bedre mat på kortere tid. Den har en tre-i-en-funksjon så du kan frityrsteke, grille og dampe ved hjelp av varmluft, slik at råvarenes næringsstoffer og smak bevares. Med moderne teknologi blir luft varmet opp og sirkulert i høy hastighet med en kraftig vifte. Når den varme luften sirkulerer raskt, skapes en effektiv tilberedningseffekt som gjør at maten smaker frityrstekt uten bruk av olje. Resultatet er en perfekt sprø overflate og en mør og saftig innside. Grønnsaker og halloumi kan gjerne tilberedes på denne måten. For å forenkle den daglige bruken finnes det syv forhåndsinnstilte programmer for tilberedning av sprø pommes frites, nuggets, kylling, pizza, kjøtt, fisk og dessert. Et tydelig digitalt display med berøringsskjerm gjør det enkelt å manøvrere mellom de forskjellige tilberedningsmetodene.

Dampkokeren passer perfekt til ris, grønnsaker, korn, fisk og fugl. Med dampfunksjonen bevarer du næringsstoffene i råvarene. Den avtakbare vanntanken på 1,1 liter er enkel å håndtere, og skjermen varsler når det er behov for å fylle på vann og vaske tanken. Opptil 85 minutters effekttid. Den tredje tilberedningsmetoden som maskinen mestrer, er grilling. Med en grillrist av aluminium får du de karakteristiske grillstripene på maten, og flere praktiske grilltilbehør følger med. Air fryeren har XXL-kapasitet på 6,5 liter og passer for en større familiehusholdning. Opptil åtte porsjoner kan tilberedes samtidig. Den har også mange ekstra funksjoner som gjør livet på kjøkkenet enklere, blant annet 60 minutters timer og alarm som varsler når maten er klar eller bør ristes.

Du får tilgang til nettbasert oppskriftsbok med 30 oppskrifter, tips og inspirasjon. Maskinen er enkel å rengjøre, siden alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Trenger ingen forberedelser eller forvarming, og kan brukes umiddelbart. Det er også enkelt å lagre dine egne innstillinger fra et vellykket måltid, som temperatur og tid, slik at de kan brukes igjen senere.

Reduserer strømforbruket med opptil 65 % når du bruker Easy Fry istedenfor stekeovn*.
* Sammenliknet med tradisjonell stekeovn, energiklasse A. Test utført i 2022 med frosne pommes frites.
Produktdetaljer
SKU:
602593
EAN:
3045380022232
Artikkelnummer:
FW2018S0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Easy Fry
Kategori:
Airfryer

Spesifikasjoner
Høyde:
44,5 cm
Bredde:
41,4 cm
Lengde:
41,4 cm
Vekt:
9,7 g
Kapasitet:
6,5 liter
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Aluminium
Testinformasjon
Navn:
Den beste airfryeren 2022
Dato:
10.12.2022
Utført av:
Tek.no
Ekstern link:
Se testen her

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.