-30%
KitchenAid Accessory matbrettilbehør 5KSMFT hvit
KitchenAid Accessory matbrettilbehør 5KSMFT hvit
Lagertømming

KitchenAid

Accessory matbrettilbehør 5KSMFT hvit

  • Perfekt til å kverne kjøtt, fisk og grønnsaker til hjemmelagde burgere, pølser og salsaer eller å lage pureer
  • Håndverkerkvalitet og ikonisk design
  • Godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer

Førpris 600,-

420,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Hvis du liker å kverne kjøtt, fisk og grønnsaker til hjemmelagde burgere, pølser og salsaer eller å lage pureer til syltetøy, sauser og babymat, er dette store brettet nyttig å ha. Dette tilbehøret passer godt til følgende KitchenAid-tilbehør: kjøttkvern, purépresse og pølsehorn ? alle drevet av KitchenAid-kjøkkenmaskinen. Den kan vaskes i oppvaskmaskinen for enkel rengjøring. Så det er bare å begynne med å eksperimentere med oppskriftene dine! Dette tilbehøret er det perfekte tillegget til kjøttkverntilbehøret når du håndterer flere ingredienser.

Har du mange munner å mette når du maler, hakker eller moser? Hvis du tilbereder mange måltider på én gang eller tar imot gjester, er dette brettet noe for deg. Dette valgfrie brettet kan vaskes i oppvaskmaskin, slik at det er mindre å rengjøre på kjøkkenet. Bare sett det i øverste kurv. Hvis du vil lage deilige syltetøy og sauser, er purépressen, et ekstra tilbehør, noe for deg. Bare velg favorittingrediensene dine, og la skall og frø ligge igjen. Det store brettet gjør at du kan mate en større mengde frukt og grønnsaker inn i purépressen.

Bruk det store matbrettet med pølsehorntilbehøret, og lag nok pølser til hele familien! Pølser og potetstappe, pølsepai eller engelsk frokost ? ingen jobb er umulig og alle får nok mat! Samle sammen ingrediensene når du lager salsaer, syltetøy, pølser, burgere eller kjøttboller.
I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.
Profesjonell ytelse

KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.

Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
SKU:
118148
EAN:
5413184602963
Artikkelnummer:
5KSMFT
Merke:
KitchenAid
Serie:
Accessory
Kategori:
Kjøkkenmaskiner
Modell nr:
5KSMFT
Opprinnelsesland:
USA

Spesifikasjoner
Høyde:
6,7 cm
Bredde:
31,5 cm
Lengde:
19 cm
Vekt:
430 g
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.