Hopp til hovedinnholdet
Aida RAW bestikksett 60 deler svart
Aida RAW bestikksett 60 deler svart
Kupong
Nettsortiment

Aida

RAW bestikksett 60 deler svart

  • Tåler maskinvask
  • Rått og enkelt uttrykk
  • Rustfritt stål

3 499,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

RAW bestikksett 60 deler svart fra Aida.

Bestikksettet inneholder 60 deler, inkludert gafler, kniver, spiseskjeer, teskjeer og kakegafler, som dekker alle dine daglige spisebehov. Aida, RAW bestikksett raw 60 deler sort er et stilrent og moderne bestikksett fra det kreative RAW-konseptet. Dette settet er virkelig sort som natten og vil utvilsomt tilføre en fin touch til spiseopplevelsen din. Alle delene er laget av rustfritt stål med en slitesterk PVD-belegg, som ikke bare gir en lekker svart farge, men også gir ekstra beskyttelse mot korrosjon og slitasje.

12 kniver: 22,5 cm
12 gafler: 20,5 cm
12 spiseskjeer: 20 cm
12 teskjeer: 13,5 cm
12 dessertgafler: 14 cm

Med dette bestikksettet kan du enkelt oppgradere din borddekking og gi den et rått og enkelt uttrykk. Det rustfrie stålet gjør settet ekstremt holdbart og enkelt å vedlikeholde. Dette Aida RAW bestikksettet i sort er perfekt for de som ønsker å tilføre et moderne og edgy preg til måltidene sine. Enten det er til hverdags eller til spesielle anledninger, vil dette bestikksettet definitivt imponere dine gjester.
Produktdetaljer
SKU:
164455
EAN:
5709554158308
Artikkelnummer:
A15830
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Bestikksett
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
7,2 cm
Bredde:
25,2 cm
Lengde:
35,9 cm
Vekt:
3,266 kg
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.