Global
Ukon grønnsakskniv 14 cm
- Skarpt og holdbart Cromova 18-stål for langvarig ytelse
- Ergonomisk design med tommelstøtte for bedre kontroll
- Rektangulært blad for effektiv og presis kutting av grønnsaker
1 549,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
Global Ukon grønnsakskniv på 14 cm er en eksklusiv kniv laget av det beste rustfrie stålet, perfekt for presis skjæring av grønnsaker og andre råvarer på kjøkkenet. Denne kniven fra Globals Ukon-serie har et tykkere blad som gir forbedret ytelse, og er designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet under bruk. Med en skjærevinkel på 10 til 15 grader og en hardhet på 56-58, sikrer denne kniven presis skjæring hver gang.Global Ukon grønnsakskniv er en allsidig kniv som passer perfekt til både hobbykokken og profesjonelle kokker. Kniven er konstruert i Japan og er en del av Globals anerkjente Ukon-serie, kjent for sitt innovative design og høye kvalitet. Med et rustfritt stålskaft og en lengde på 13 cm, er denne kniven en pålitelig følgesvenn på kjøkkenet.
For å sikre langvarig skarphet og ytelse, anbefales det å vaske og tørke kniven for hånd umiddelbart etter bruk. Med riktig vedlikehold vil Global Ukon grønnsakskniv fortsette å være en pålitelig og skarp verktøy på kjøkkenet ditt i mange år fremover.
- Fri frakt over 599,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 161569
- EAN:
- 4943691530028
- Artikkelnummer:
- GUM-10
- Merke:
- Global
- Serie:
- Ukon
- Kategori:
- Grønnsakskniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 14 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Kniv i Cromova 18 stål
- Materiale på skaft:
- Rustfritt stål
- Hardhet:
- 56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10 - 15°
- Vedlikehold:
- Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.
-
Global
Ukon knivsett santokukniv GU-04 hulslipt 19 cm + knivsliper G-91/SB våtslip
2 208,-
På nettlagerFinnes i 47 butikker
-
-40%
Sekiryu
Master knivsett 2 deler svart
Ikke medlem 4 398,-
2 639,-
På nettlagerFinnes i 49 butikker